APA način citiranja (7. izdanje)

Basel, 2020, Ahlers, L. A., & Müller-Alsbach, A. (2020). Amuse-bouche: Der Geschmack der Kunst : interdisziplinäres Symposium zu Geschmack und Esskultur / Herausgeber: Museum Tinguely, Basel ; Redaktion: Lisa Anette Ahlers ; Kuratorin: Annja Müller-Alsbach. Hatje Cantz Verlag.

Čikaški stil citiranja (17. izdanje)

Basel, 2020, Lisa Anette Ahlers, i Annja Müller-Alsbach. Amuse-bouche: Der Geschmack Der Kunst : Interdisziplinäres Symposium Zu Geschmack Und Esskultur / Herausgeber: Museum Tinguely, Basel ; Redaktion: Lisa Anette Ahlers ; Kuratorin: Annja Müller-Alsbach. Berlin: Hatje Cantz Verlag, 2020.

MLA način citiranja (8. izdanje)

Basel, 2020, et al. Amuse-bouche: Der Geschmack Der Kunst : Interdisziplinäres Symposium Zu Geschmack Und Esskultur / Herausgeber: Museum Tinguely, Basel ; Redaktion: Lisa Anette Ahlers ; Kuratorin: Annja Müller-Alsbach. Hatje Cantz Verlag, 2020.

Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.