The Senses : Touch, taste, hearing, sight and smell : five writers - Chloe Aridjis, Fernando A. Flores, Diana Hamilton, Alexandra Kleeman and Madeleine Thien - complicate our individual and shared experiences of these "outward wits" / von Diana Hamilton, Chloe Aridjis, Fernando A. Flores, Alexandra Kleeman und Madeleine Thien
Veröffentlicht in: | frieze 205(2019)S. Seite 94-101 : Illustrationen |
---|---|
VerfasserIn: | Hamilton, Diana (VerfasserIn), Aridjis, Chloe (VerfasserIn), Flores, Fernando A. (VerfasserIn) |
Format: | Aufsatz in Zeitschrift |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
2019
|
Schlagworte: | |
Ähnliche Datensätze: | In:
frieze |
Ähnliche Einträge
-
Tastes Rich : Sociologists Luc Boltanski and Arnaud Esquerre speak to Pablo Larios about the emergence of the luxury sector - from art crossobers to tourism and gourmet food
von: Larios, Pablo, et al.
Veröffentlicht: (2019) -
Seating Plan Roulette : On dining with the art world - with a seating plan
von: Fox, Dan
Veröffentlicht: (2019) -
Pork Trotters, Bay Leaves and Chocolate : Jesse Connuck locates the recipe as the site where hidden systems of colonialism and knowledge intersect in artworks by Congolese Plantation Workers Art League & Renzo Martens, Annalee Davis and Totolab
von: Connuck, Jesse
Veröffentlicht: (2019) -
Cookbook : For our cookbook, nine artists have created "recipes" in a variety of formats. they each bring optimism to the table.
Veröffentlicht: (2019) -
Breaking Bread : Vivien Sansour talks to Jennifer Higgie about food, farming, heritage and healing
von: Higgie, Jennifer, et al.
Veröffentlicht: (2019)