Tastes Rich : Sociologists Luc Boltanski and Arnaud Esquerre speak to Pablo Larios about the emergence of the luxury sector - from art crossobers to tourism and gourmet food / von Pablo Larios, Luc Boltanski und Arnaud Esquerre
Veröffentlicht in: | frieze 205(2019)S. Seite 128-132 : Illustrationen |
---|---|
VerfasserIn: | Larios, Pablo (VerfasserIn), Boltanski, Luc (VerfasserIn), Esquerre, Arnaud (VerfasserIn) |
Format: | Aufsatz in Zeitschrift |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
2019
|
Schlagworte: | |
Ähnliche Datensätze: | In:
frieze |
Ähnliche Einträge
-
Breaking Bread : Vivien Sansour talks to Jennifer Higgie about food, farming, heritage and healing
von: Higgie, Jennifer, et al.
Veröffentlicht: (2019) -
Eating at the End of the World : From climate-resistant menus to colonial desserts, COOKING SECTIONS ask us to think again about the ethics and economics of the food on our plates
von: Black, Jane
Veröffentlicht: (2019) -
The Senses : Touch, taste, hearing, sight and smell : five writers - Chloe Aridjis, Fernando A. Flores, Diana Hamilton, Alexandra Kleeman and Madeleine Thien - complicate our individual and shared experiences of these "outward wits"
von: Hamilton, Diana, et al.
Veröffentlicht: (2019) -
Mouth Over Matter : Ahead of her retrospective at London's Whitechapel Gallery, Anna Maria Maiolino speaks to Fernanda Brenner about hunger, displacement and the power of difference in repetition : an interview
von: Maiolino, Anna Maria, et al.
Veröffentlicht: (2019) -
Seating Plan Roulette : On dining with the art world - with a seating plan
von: Fox, Dan
Veröffentlicht: (2019)