Cytowanie według stylu APA (wyd. 7)

Schnacke, A., & Rinck, M. (2024). Fischgräte (Hering): Fischgräte, knöcherner, häufig dünner Stab im Muskelfleisch vieler Knochenfische, der beim Verzehr freigelegt wird. Lexikon der Lebensmittel als Kunstmaterial : Von Apfel bis Zucker.

Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)

Schnacke, Aika, i Maja Rinck. "Fischgräte (Hering): Fischgräte, Knöcherner, Häufig Dünner Stab Im Muskelfleisch Vieler Knochenfische, Der Beim Verzehr Freigelegt Wird." Lexikon Der Lebensmittel Als Kunstmaterial : Von Apfel Bis Zucker 2024.

Cytowanie według stylu MLA (wyd. 8)

Schnacke, Aika, i Maja Rinck. "Fischgräte (Hering): Fischgräte, Knöcherner, Häufig Dünner Stab Im Muskelfleisch Vieler Knochenfische, Der Beim Verzehr Freigelegt Wird." Lexikon Der Lebensmittel Als Kunstmaterial : Von Apfel Bis Zucker, 2024.

Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..