APA-referens (7:e uppl.)

Oettl, B. (2024). Nutella: Nutella, Nuss-Nougat-Creme eines italienischen Süßwarenherstellers, bestehend aus Zucker, Palmöl, Hasselnüssen, Milchpulver, Kakao, Emulgator und Vanillin. Lexikon der Lebensmittel als Kunstmaterial : Von Apfel bis Zucker.

Chicago-referens (17:e uppl.)

Oettl, Barbara. "Nutella: Nutella, Nuss-Nougat-Creme Eines Italienischen Süßwarenherstellers, Bestehend Aus Zucker, Palmöl, Hasselnüssen, Milchpulver, Kakao, Emulgator Und Vanillin." Lexikon Der Lebensmittel Als Kunstmaterial : Von Apfel Bis Zucker 2024.

MLA-referens (8:e uppl.)

Oettl, Barbara. "Nutella: Nutella, Nuss-Nougat-Creme Eines Italienischen Süßwarenherstellers, Bestehend Aus Zucker, Palmöl, Hasselnüssen, Milchpulver, Kakao, Emulgator Und Vanillin." Lexikon Der Lebensmittel Als Kunstmaterial : Von Apfel Bis Zucker, 2024.

Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.