Das Stillleben als Augenschmaus
Julkaisussa: | Amuse-bouche : der Geschmack der Kunst : interdisziplinäres Symposium zu Geschmack und Esskultur (2020)S. Seite 68-77 : Illustrationen |
---|---|
Päätekijä: | Leonhard, Karin (Tekijä) |
Aineistotyyppi: | Artikkeli |
Kieli: | German |
Julkaistu: |
2020
|
Aiheet: | |
Liittyvät tietueet: | In:
Amuse-bouche : der Geschmack der Kunst : interdisziplinäres Symposium zu Geschmack und Esskultur |
Samankaltaisia teoksia
-
Augenschmaus : Vom Essen im Stillleben
Julkaistu: (2010) -
Stillleben : Eigensinn der Dinge : Kunsthaus Wien, 13.09.2018-17.02.2019
Tekijä: Gregori, Daniela
Julkaistu: (2018) -
Die große Zeichenschule - Stillleben : [Grundlagen - Techniken - Motive]
Tekijä: Barber, Barrington
Julkaistu: (2005) -
Lebensmittel als Medium und Material in Kunst und Küche
Tekijä: Bröcker, Felix
Julkaistu: (2020) -
Höllenschlund, Beutegier, Gaumenlust. Einverleibung als mythische, politische und erotische Parallelaktion
Tekijä: Beil, Ralf
Julkaistu: (2020)